Svensk Storköksservice i Göteborg

Svensk Storköksservice i Göteborg

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Göteborg med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Behöver du service på Electrolux Professional i Göteborg?

Vi erbjuder dig avtal där du tryggt kan förlita dig på vår regelbundna service. Att underhålla storköket genom byten av förbrukningsmaterial och service av maskinerna kan bespara verksamheten från utgifter. Vill du undvika jobbiga stopp och dyrbara störningar är alltså ett serviceavtal att rekommendera. Vi samarbetar med samtliga ledande varumärken och är specialiserade på service för Electrolux Professional.

Snabb reparation av diskmaskin och kyl

Om fel skulle uppstå med någon av din storköksutrustning kan vi snabbt vara på plats för att felsöka och åtgärda dem. Vi har lång erfarenhet av branschen och skickliga tekniker. När du ringer vår kundtjänst får du en tid för felsökning och reparation. Vi arbetar efter att alltid kunna ge hjälp inom 24 h. Vi ser till att hålla din restaurang öppen. Medan vi sköter maskinerna kan du fokusera på det du behöver.

Reservdelar till storkök och installation

Har du en ny maskin som ska på plats? Vi hjälper dig gärna igång då vi är kunniga inom montering och installation. Du kan också beställa reservdelar genom oss och få teknisk hjälp med din storköksutrustning. Vår expertis står till ditt förfogande. Med 30 års erfarenhet av branschen kan vi rekommendera storköksutrustning anpassat efter ditt kök. Vi ser till att kockar och kallskänkor får en säker arbetsmiljö och att din verksamhet blir lönsam.

Besök oss på Von Utfallsgatan eller ring oss på: 020-51 52 00
Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!