Svensk storköksservice i Stockholm

Svensk storköksservice i Stockholm

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av vitvaror i Stockholm med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på Electrolux-service.

Reparation av vitvaror och diskmaskin

Har diskmaskinen, kylskåpet eller ugnen gått sönder? Eller krånglar någon storköksutrustning? Vi utför snabba reparationer av alla slags köksmaskiner. Vi garanterar hjälp inom 24 h och vår målsättning är att lösa problemet vid ett första besök. Är det kris erbjuder vi hjälp inom två timmar. Våra moderna servicebilar är utrustade med de vanligaste reservdelarna och verktyg så att vi snabbt kan hjälpa dig. Som kund kan du lita på oss då vi har över 30 års erfarenhet av branschen.

Electrolux service i Stockholm

Är du på jakt efter Electrolux-service i Stockholmsområdet? Vi samarbetar med de ledande märkena och är en auktoriserad servicepartner specialiserade på Electrolux. Med en regelbunden service håller du alltid ditt storkök i trim. Genom att byta ut förbrukningsmaterial och underhålla maskinerna förebygger du att problem uppstår. Du undviker på så vis dyra reparationskostnader och driftstopp. Teckna ett förmånligt serviceavtal så får du en heltäckande och ekonomiskt lönsam service.

Reservdelar och montering av storkök i Stockholm

Vi hjälper dig igång med din verksamhet och får din nya utrustning på plats. Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Vi erbjuder försäljning av reservdelar och ställer vår kunskap till ditt förfogande. Vi har också möjlighet att ge dig bedömningar med ett helhetsperspektiv så att just ditt storkök blir en välfungerande och lönsam verksamhet.

Besök oss på Källängsvägen 2 eller ring oss på: 020-51 52 00
Du når oss även på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!