Svensk Storköksservice i Trollhättan

Svensk Storköksservice i Trollhättan

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Trollhättan med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av vitvaror och diskmaskin

Har diskmaskinen, kylskåpet eller ugnen gått sönder? Eller krånglar någon storköksutrustning? Vi utför snabba reparationer av vitvaror, diskmaskiner och alla slags köksmaskiner. Målet är att lösa problemet vid ett första besök och därför har vi moderna servicebilar med de vanligaste reservdelarna på lager. Som kund kan du lita på vår expertis då vi har över 30 års erfarenhet av branschen. Vi jobbar utifrån att kunna hjälpa dig inom 24 timmar.

Electrolux Professioal service i Trollhättan

Behöver du service på Electrolux Professional i Trollhättan? Vi bistår storkök med service och underhåll. Att regelbundet serva din utrustning kan bespara dig från reparationskostnader och driftstopp. Vi håller ditt kök öppet året runt. Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss så kan du känna dig trygg över att ditt storkök alltid är i bästa skick.
Vi ger dig en heltäckande service och kontinuerlig support.

Montering och installation av storköksutrustning

Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Behöver du några reservdelar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är ett rikstäckande serviceföretag anpassat efter kunderna på varje ort. Vi har också möjlighet att ge dig helhetsbedömningar och rekommendera en både ergonomisk och ekonomisk utrustning. Vi hjälper dig gärna igång med nya maskiner och ställer vår expertis till ditt förfogande.

Besök oss på Kardanvägen 36 eller ring oss på: 020-51 52 00
Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!