Culligan Storkök
Industrigatan 50
291 36 Kristianstad

Culligan Storkök i Kristianstad – Din storkökspartner

Strul med storköksutrustningen? Har din diskmaskin blivit defekt? Vi på Culligan Storkök i Kristianstad är stjärnor på kontroll, reparation och underhåll av storköksutrustning med över 30 års expertis.

Snabb reparation av köksmaskin

Har diskmaskinen, ugnen eller någon annan köksutrustning gått sönder? Krånglar någon av dina maskiner? Vi utför snabba reparationer av köksmaskiner. Målet är att lösa problemet vid ett första besök och därför har vi moderna servicebilar med de vanligaste reservdelarna och olika verktyg på lager. Som kund kan du lita på vår expertis då vi har lång erfarenhet av branschen och skickliga tekniker.

Hitta service för storkök i Kristianstad?

Vi finns till hands för att bistå ditt storkök med allt underhåll du behöver. Genom att regelbundet serva din utrustning besparas verksamheten från onödiga reparationskostnader och driftstopp. Vi håller ditt kök igång året runt. Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss så ser vi till att ditt storkök alltid är i toppskick. Vi ger dig en heltäckande och ekonomiskt lönsam service. Genom en kontinuerlig service skapas också en säkrare arbetsmiljö för kockar och kallskänkor.

Installation och montering av storköksutrustning

Vi hjälper dig att starta din verksamhet och får din utrustning på plats. Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Behöver du några reservdelar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är ett rikstäckande serviceföretag som kan det mesta inom storkök. Vi har möjlighet att bistå dig med både teoretisk och praktisk kompetens.