Culligan Storkök
Kardanvägen 36
461 38 Trollhättan

Culligan Storkök i Trollhättan – Din storkökspartner

Komplikationer med din storköksutrustning? Har din diskmaskin slutat fungera? Vi på Culligan Storkök i Trollhättan är allt annat än amatörer när det handlar om skötsel, underhåll och lagning av storköksutrustning med över 30 års erfarenhet. Särskilt kapabla är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av kyl, frys, ugn och diskmaskin

Har diskmaskinen, kylskåpet eller ugnen pajat? Eller krånglar din storköksutrustning? Vi utför tidseffektiva reparationer av vitvaror, diskmaskiner och alla slags köksmaskiner. Vår målsättning är att lösa situationen vid ett första besök och därför har vi moderna servicebilar med de mest förekommande reservdelarna på lager. Som kund kan du alltid lita på vår expertis då vi har över 30 års erfarenhet av branschen. Vi jobbar utifrån att kunna erbjuda hjälp inom 24 timmar.

Electrolux Professional service i Trollhättan

Behöver du service på Electrolux Professional i Trollhättan? Vi bistår ditt storkök med service och underhåll. Att regelbundet serva din utrustning kan bespara dig från reparationskostnader och driftstopp. Vi håller ditt kök öppet året runt. Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss så kan du känna dig trygg över att ditt storkök alltid är i ett så bra skick som möjligt. Vi ger dig en heltäckande service och konstant support.

Montering och installation av storköksutrustning

Vi kan storkök och samarbetar med de styrande tillverkarna. Behöver du några reservdelar är du alltid välkommen att ta kontakt med oss. Vi är ett rikstäckande serviceföretag som är anpassat efter kunderna på varje specifik ort. Vi har också möjlighet att ge dig helhetsbedömningar och rekommendationer av både ergonomisk och ekonomiskt lönsam utrustning. Vi hjälper dig gärna komma igång med dina nya maskiner.