Våra partners

Vi jobbar med Nordens ledande varumärken

Sedan starten 2004 har vi jobbat efter målsättningen att kunna erbjuda förstklassig service och reparation på samtliga marknadens varumärken. Kunden är i vårt främsta fokus, och vi gör alltid vårt bästa för att kunden ska bli nöjd.

Tillbehör och reservdelar

I vårt sortiment av tillbehör och reservdelar kan vi erbjuda originaldelar i de flesta fall, men vi har också ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar som passar flera produkter, oavsett varumärke. Hör med oss för bästa pris för just det som du behöver.

Vi är Premium Partner till Electrolux Professional

”Electrolux Professional är en av de ledande globala leverantörerna av lösningar inom storkök, dryck och tvätt för professionella användare. Med över 100 års branscherfarenhet och expertis, innovativa produkter och marknadens bredaste utbud är Electrolux Professional en helhetspartner som hjälper kunder hela vägen.

Med hjärta för hållbarhet leder Electrolux Professional vägen när det gäller att utforma fullständiga och integrerade lösningar som ger hög produktivitet, låga livscykelkostnader samt är enkla att använda och underhålla.”

Läs mer om Electrolux Professional

Vi är Partner till Granuldisk

”Unika disklösningar som förbättrar resultatet och främjar en hälsosam miljö för din arbetsplats och vår planet.

Sedan 1987 har Granuldisk tillhandahållit det bästa inom grovdiskteknik till kommersiella kök över hela världen. Vår patenterade Granulat-teknik rengör diskgodset snabbare med mindre resurser såsom vatten, diskmedel och energi.

Disklösningarna utvecklas hela tiden för att möta morgondagens behov. Alltid med hygien, hållbarhet och innovation i fokus med slutmålet att överträffa dina förväntningar.”

Läs mer om Granuldisk

I samma båt som Waterlogic

”Vi älskar vatten och kan koncepet Dricksvatten på våra fem fingrar. Vatten är helt enkelt vår passion!

Waterlogic har sedan starten varit en ledande aktör i utvecklingen av nya produkter och teknologier för dricksvattenlösningar. Filter, RO och UV är några av teknologierna som tar oss längst fram i startfältet.

Vi är idag den största aktören på marknaden och växer fortsatt både organiskt och genom uppköp. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya tekniker för att förbättra tillgång och kvalitet på tillgängligt vatten.”

Läs mer om Waterlogic

Vi är Partner till Rensa

”Vi är ett teknikföretag som har specialiserat oss på spillvattensystem från restaurang och storkök samt i projekt där principerna tillämpas i flerbostadsprojekten.

Vi levererar fett- och matavfallssystem till såväl storkök som mindre hushåll. Med våra systemlösningar sparar vi miljö samtidigt som vi förenklar vardagen för flertalet yrkesgrupper. Våra kunder är bland annat kommuner, fastighetsägare och restauranger.

Hållbarhet, kvalitet och framåtanda genomsyrar hela företaget. Vi har ständigt ett öra mot marknaden och våra lösningar ingår i flertalet pilotprojekt runt om i Sverige där Rensa bistår med teknik, rådgivning och problemlösning.”

Läs mer om Rensa