Våra partners

Vi jobbar med Nordens ledande varumärken

Sedan starten 2004 har vi jobbat efter målsättningen att kunna erbjuda förstklassig service och reparation på samtliga marknadens varumärken. Kunden är i vårt främsta fokus, och vi gör alltid vårt bästa för att kunden ska bli nöjd.

Tillbehör och reservdelar

I vårt sortiment av tillbehör och reservdelar kan vi erbjuda originaldelar i de flesta fall, men vi har också ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar som passar flera produkter, oavsett varumärke. Hör med oss för bästa pris för just det som du behöver.

Vi är Premium Partner till Electrolux Professional

”Electrolux Professional är en av de ledande globala leverantörerna av lösningar inom storkök, dryck och tvätt för professionella användare. Med över 100 års branscherfarenhet och expertis, innovativa produkter och marknadens bredaste utbud är Electrolux Professional en helhetspartner som hjälper kunder hela vägen.

Med hjärta för hållbarhet leder Electrolux Professional vägen när det gäller att utforma fullständiga och integrerade lösningar som ger hög produktivitet, låga livscykelkostnader samt är enkla att använda och underhålla.”

Läs mer om Electrolux Professional

I samma båt som Waterlogic

”Vi älskar vatten och kan koncepet Dricksvatten på våra fem fingrar. Vatten är helt enkelt vår passion!

Waterlogic har sedan starten varit en ledande aktör i utvecklingen av nya produkter och teknologier för dricksvattenlösningar. Filter, RO och UV är några av teknologierna som tar oss längst fram i startfältet.

Vi är idag den största aktören på marknaden och växer fortsatt både organiskt och genom uppköp. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya tekniker för att förbättra tillgång och kvalitet på tillgängligt vatten.”

Läs mer om Waterlogic